Ескурзии Почивки Круизи

bg en tr
оферта: цена до:
 
София
бул."Витоша"131 А
Тел.:
02/9533441
02/9533442
факс: 02/9533446
КОНТАКТИ ФИРМЕНИ ДАННИ Levels Description Question of the day  
По държави

НОВОГОДИШНО САФАРИ В РЕПУБЛИКА ЮЖНА АФРИКА, Кейптаун, Йоханесбург, Национален парк „Крюгер”, Провинция Лимпопо, Водопадът Виктория, Ливингстон, 13 дни, заминаване на 28.12.2009, цена 6170 лева, ОФЕРТА 90920

 

НОВОГОДИШНО САФАРИ В РЕПУБЛИКА ЮЖНА АФРИКА, Кейптаун, Йоханесбург, Национален парк „Крюгер”, Провинция Лимпопо, Водопадът Виктория, Ливингстон, 13 дни, заминаване на 28.12.2009, цена 6170лева, ОФЕРТА 90920
 
28.12.2009 - 09.01.2010 (13 дена)                                                
 
 
ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОГРАМА: 
28.12    София – Лондон   Началото
Излитане от летище София в 14:30 ч. за Лондон.Пристигане в 15:55ч.  Свободно време. Полет за Кейптаун в 19:20 ч.
              
29.12  Лондон – Кейптаун   Здравей Южна Африка !
Пристигане в 08:50ч. Добре дошли в Южна Африка - страната на златото, диамантите, дивите животни, недокоснатата природна красота и голямо разнообразие на културни традиции... Посрещане и трансфер до хотела, разположен близо до крайбрежния булевард. Свободно време за почивка и ориентация. Вечеря и нощувка в хотела.
 
30.12. Кейптаун   Среща с природата - художник
Закуска. Целодневна обиколка „Кейп пойнт и планината Тейбъл”. Преживяванията на полуострова започват с посещение на планината от която се откриват незабравими гледки към града при изкачване с въжената линия (билетът се плаща на место). В програмата е включена и екскурзия до Кейп Пойнт, където се срещат двата океана – Атлантическият и Индийският. По време на пътуването по скалистото и живописно атлантическо крайбрежие ще разберете защо сър Франсис Дрейк го е описал като “най-красивият нос на планетата”, и още,защо понякога португалското му название “Нос на бурите” звучи твърде подходящо. Посещава се също Булдърс биич (дом на една от много редките колонии на пингвини по африканското крайбрежие). Обиколката завършва с разглеждане на Националната Ботаническа градина в Кърстенбош, която е световноизвестна със своята красота и разнообразие, както и с прелестното си разположение срещу източните склонове на планината Тейбъл...Вечеря в най-известното атракционно заведение в града, придружена с автентична африканска музика и горещи танци.
 
31.12. Кейптаун – Йоханесбург  Честита Нова година!
Кратко свободно време и трансфер до летището за полет до Йоханесбург (12:00 – 14:00 ч.-BA 6414). След пристигане - обиколка на Йоханесбург – финансов и търговски център на страната; ще прекосите с автобус скъпото предградие „Сандон”, новия жилищен квартал „Нютаун” и внушителния мост „Нелсън Мандела”. Посещение на известния „Музей на апартейда”.
Настаняване в хотел D’Oreale Grande Hotel at Emperor’s Palace, в който има казино и развлекателен център (разположен е в близост до международното летище). Новогодишната вечеря ще бъде в ресторант „Орелия” на хотела.

ДА Е ЧЕСТИТА,ЗДРАВА, МИРНА,УСПЕШНА,ИЗПЪЛНЕНА С ЛЮБОВ ГОДИНА, СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ !!!!!!!!!!
 
01.01. Йоханесбург - Провинция Мпупаланга  На път към „Крюгер Парк”
След закуска заминаване с автобус на изток към провинция Мпумаланга по живописен път „Панорамния маршрут”, от който се наблюдават разнообразни природни забележителности, от които се открива прекрасна гледка през речен каньон с живописни  водовъртежи; посещение на историческото миньорско селище - Пилгримc Рест. В късния следобед се слиза  по източния склон и се пътува през равнинен район до   провинциално имение в близост на  Национален парк „Крюгер”. Вечеря и нощувка в Hippo Hollow Country Estate.
 
02.01. Провинция Мпупаланга - Национален парк „Крюгер”  
Групата се събира преди изгрев слънце в 05:30 ч. (закуска в пакет) за целодневно  фото-сафари в отворено превозно средство в националния парк, преследвайки ,,великата петорка ,, (слон, носорог, бизон, лъв и леопард ). В по-голямата част от деня се разглежда богатия на дивеч южен район на парка. В късния следобед се пристига в обратно в имението за заслужена почивка. Вечеря и нощувка.
 
03.01. Провинция Лимпопо  Частен резерват “Капама”
След закуска се отпътува към едно имение в близък частен резерват. След обяда започва вълнуващо фото-сафари в специално пригодени открити джипове 4x4. По здрач се спира навътре в резервата за питие, след което се продължава на нощно сафари с  прожектори.....
Последният  щрих е вкусно приготвената вечеря, на която се наслаждавате  около лагерен огън (ако позволява   времето).   Нощувка в Kapama Lodge.
 
04.01 Провинция Готенг – Йоханесбург
След последното ранно сафари и късна закуска се тръгва обратно за Йоханесбург Настаняване в хотел D’Oreale Grande Hotel at Emperor’s Palace.Време за отдих. Вечеря и нощувка.  
          
05.01. Йоханесбург – Водопадът Виктория
Закуска. Трансфер с редовния автобус на хотела до летището за двучасов полет до Ливингстон (Замбия). (ПолетBA 6291 –
11:05 ч. - 12:50 ч.).Посрещанена летището и трансфердо хотел Royal Livingstone, койтое разположенна пешеходно разстояние от впечатляващия водопад Виктория. Свободно време. Вечеря и нощувка.
 
06.01. Водопадът Виктория   Невероятно преживяване
Цял ден ще се наслаждавате на водопада Виктория..., голямо количество падаща вода, която се спуска стремглаво по отвесните скали, разпръсквайки своята мистична мъгла на стотици метри във въздуха... Последната приятна изненада за деня е романтичният круиз по залез слънце по река Замбези. Вечеря и нощувка в хотела.
 
07.01. Ливингстон - Йоханесбург – Лондон  
Закуска и трансфер до международното летище в Ливингстон за полет до Йоханесбург(BA6292 -13:30-15:15). Излитане за Лондон (BA -34) в 23:00 ч.
 
08.01 Лондон  
Пристигане в Лондон в 08:05 ч. Свободен ден в Лондон за лични интереси (факултативно обиколка на града). Нощувка.
 
09.01 Лондон – София 
Полет за София в 08:30 ч. Кацане в 13:40 ч.
 
Приблизителна цена: 6170 лв. (при минимум 15 плащащи) + летищни   такси
* Цената е изчислена при съотношение 1 дол. = 1.50 лв.
          
Цената включва:
·         Самолетни билети: София –Лондон- Кейптаун; Кейптаун –Йоханесбург; Йоханесбург-Ливингстон; Ливингстон –Йоханесбург; Йоханесбург – Лондон;       Лондон– София;     
·         9 нощувки на база полупансион в Африка в хотели 4* и 5*
·         1 нощувка в Лондон
·         Трансфери
·         Луксозен  автобус за туристическата програма
·         Екскурзоводско обслужване на френски/английски език с превод
·         Всички екскурзии по програмата
·         Входни такси на посещаваните по програма обекти
·         Медицинска застраховка
·         Придружител /при минимум 15 плащащи/
 
Цената не включва:
·         Международни и местни летищни такси (499 лв към 27.02)
·         Визи (84 лв за РЮА и 50 дол. за Замбия).
·         Бакшиши
                                                 
Необходими документи за получаване на визи:
·         Валиден /поне до м.06.2010 г. / задграничен паспорт
·         5 снимки /актуални и цветни/
·         За работещите – служебна бележка от работното място за осигурен отпуск или съдебно решение за фирма.
·        Попълнен и подписан формуляр за кандидатстване за виза /осигурява се от фирмата/